Vardag igen!

Så är den glada julen slut och vi kan se fram emot ljusare tider. Det milda vädret har inneburit att hästarna kommit ut på promenader i skogen under lovet. Härligt för såväl hästar som ryttare. Nu gäller det att hänga i, även under kommande oxveckor, för att ge sig själv och hästen den sköna upplevelsen. För att tala med den tyske legendaren inom hästutbildning, Herbert Rehbein, "inget är så lösgörande för en häst som att skritta på lång tygel i skog och mark".

Mänga har redan ridit igen höstterminens förlorade ridtillfällen, andra har det inte. För er som ännu inte har ridit igen - ni har chansen fram till och med den 11 jan - sedan har de brunnit inne!

Vårterminen börjar, som tidigare aviserats, sönd den 12 jan. Om det är någon av er därute som önskar ändra något från föregående termin, så är det hög tid att tala om det nu!

Jag hoppas att ni regelbundet går in på denna sida. Jag avser att uppdatera den ca 1 gång i veckan. Särskilt viktigt är det förstås för er som vill hålla reda på träningar och andra arrangemang! Snart kommer möjligheten att göra egna inlägg i gästboken. Webmaster Alice jobbar på det.

Du som har tankar och ideer om verksamheten i Råshult - dela med dig av dem. Det finns säkert många bra uppslag om vad vi kan hitta på för kul, trevliga och kanske lärorika tillfällen då vi kan ses!

Ha det gott tills vi ses igen!

Anne och Sven

7 Jan 2014