Trippie trippar fram så trevligt

"Lilla" hästen från Ånestad ridskola, som nu fått smeknamnet "Trippie" tycks trivas alldeles utmärkt. Han är fantastiskt snäll och lugn och platsar ju med det alldeles utmärkt i det här hästgänget. Den här veckan har han mest betat och lärt känna oss och de andra i det stora hästgänget. Gunde och han tycks särskilt bli kompisar! Han har också hunnit med lite försiktig ridning och tömkörning och det enda han inte verkar gilla är att gå ut i skogen ensam. Det kan man ju faktiskt förstå - där lurar ju såväl gris som älg och hjort! Han kommer snart att förstå att de andra djuren i skogen är vegeterianer (nästan), precis som han. Disa var ju likadan tidigare, dvs ville eller vågade inte gå hemifrån utan sällskap. Nu är det inget problem alls!

Ute i skogen red också några käcka småtjejer i veckan. Då märktes det att barn växer och utvecklas under sommaren! Inga problem att rida själva i alla tre gångarterna på russen, trots att det som bekant finns vissa russ med spring och skutt i benen! Härligt! Det märks även på föräldrarna, som inte ens försöker hänga med utan litar på att barnen klarar av det.

I helgen fick vi nya vänner! En bokcirkel med Ulrika i Österby som initiativtagare, besökte oss. Det innebar strax att Rambos, Gundes och Nickes skara av fans växte ytterligare. Kul! 

Som ni ser i sidokolumnen, så fyller det på med aktiviteter i höst! Om ni vill vara med och bestämma vad som ska hända här, så slå gärna en signal eller skicka iväg ett mail eller FB-meddelande. Vi försöker förstås att tillgodose ditt önskemål. Vi hörs!

14 Sep 2014