Terminsstart!

Sommaren har gått i en rasande fart. Ridläger och musikshowen "Hästfolket från norr" har passerat "fortare än en gris blinkar" för att låna Emil i Lönnebergas uttryck. Det har varit en fantastisk tid och jag vill verkligen tacka alla barn, ungdomar och vuxna för att Råshult har fått bli ett av era sommarminnen och var och en av er har också blivit ett av våra minnen. Tanken  svindlar - gott och väl 1200 personer har trampat vår stallplan under dessa sommarveckor!

Nu har ett visst lugn lägrat sig, de hästar som arbetat hårdast i sommar får en välförtjänt vila, några dagars återhämtning för värdfolket och förstås lite i ordningsställande av gården.

Men redan efter två dagar kommer ett litet pirr i maggropen. Nu måste vi planera för höstterminen. Terminen börjar den 1:e september (en söndag). Det är snart! Många av er har redan anmält att ni vill fortsätta - ni andra får gärna höra av er så snart ni bestämt er. Det vanliga pusslet för att få till lämpliga grupper på passande tider tar ju lite tid, och det är ju roligt om det blir så bra som möjligt från början. Peppa gärna varandra, tänk på möjligheten till samåkning och naturligtvis är även nya ryttare i olika åldrar och med olika erfarenhet välkomna. För att möjliggöra en så bra och varierad verksamhet som möjligt så får ni gärna komma med nya fräscha idéer. Några kanske vill rida på en morgontid, några vill kanske ha en speciell inriktning, några vill kanske boka upp sig för ett visst antal tillfällen på terminen. Bara fantasin sätter gränser.... Tack vare Magda, så är vi nu två som håller lektioner, vilket också ger möjligheter till nya upplägg.

Vi kommer också att fortsätta med löshoppningen och med de olika aktiviteter som har funnits tidigare. Även här finns möjligheter att komma med tankar och idéer! Följ gärna med på hemsidan - den kommer att uppdateras oftare nu efter sommaren! 

Välkomna!

 

9 Aug 2014