Tårtfixaren Brisco, soldisig morgonritt och mer ambitiös träning

Vår härliga Brisco, årets häst flera gånger om, visar inga tecken på att åldras i stillhet. Sina 26 år till trots fixar han, så generöst och utan att propsa på deltagande i festen, den ena tårtan efter den andra! Även om det är tråkigt att tugga grus så är det ju ändå rätt mysigt med tårtkalas!

En annan som är konstant hungrig är lilla Disa. Hon har nu definitivt ätit upp det sista av Lilla Mys namnskylt!

Vi som är lite lugna och stillsamma till vår läggning /Vanja på Gunde och undertecknad på Godini/, vi tar en lugn morgontur till häst i det fantastiska soldiset, medan andra sliter med ambitiös dressyrträning! Härligt var och en på sitt sätt!

Som vanligt var dagen med Carina Kind en fullträff! Bilder från denna träning ser ni härnedan. Dagen efter kunde man ju tänka sig att alla var trötta och slitna, men Alice, Magda och Karolina tog sig en tur i skogen på förmiddagen. Dessutom så orkade Alice och Rebecka med sin vanliga lektion, hoppning denna vecka! Tanken var att hoppa karaktärshinder, det blev bl a den lila grinden, muren från såväl röd sida som blå sida och, när fantasin tröt, ja då plockade vi fram kyrkbänken. Riktigt kul att se ekipagen hoppa flott över allt som sattes fram. Heja tjejer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Mar 2014