Storfis skrämmer Big, Sportlov i antågande och söta flickor i grupp!

Nog vet vi alla att Blizzard är stor och har en livlig tarm, men att han skulle ställa till med en sådan dramatik var mer än man hade anledning att förvänta sig! Mirjam skulle ta sin lilla lugna tur på Big som ett led i hans rehabilitering, när Blizzards mage plötsligt sade ifrån. Och när Blizzards mage säger ifrån så gör den ju det med besked - ja, faktiskt med ett rejält rytande! Stackars Big flög iväg åt ett håll och Mirjam åt ett annat och full fräs på Big runt ridhuset. Kanske upptäckte han att han plötsligt var fri att springa som han ville eller också var hela upplevelsen så fruktansvärt skrämmande. Tyvärr kunde han inte hålla sig på benen utan damp ikull i sanden! Nu håller vi tummarna för att det inte inverkat menligt på hans tillfrisknande!

Sportloven har börjat i Sverige. Just nu är det lov bl a i Göteborg och vi har haft besök av två tjejer därifrån. Vädret visade sig från sin bästa sida och turen upp till Togöl bjöd på både snö och sol. En annan gång kanske det kan bli ett bad!

Smilla från Stockholm har inte sportlov förrän vecka 9, men hon tjuvstartar med en ridhelg på bästisen Trippie!

Nästa vecka drar sportlovet igång här och vi ordnar dagläger för barn och ungdomar måndag och onsdag. Nytt för i år är en lördagseftermiddag för föräldrar och/eller vuxna nybörjare, där man får möjlighet att lära sig mer om hur man tar hand om hästen, men också får chansen att prova på att rida!

Söndagseftermiddagarna är vikt för lite yngre ryttare. I sista gruppen rider Elsa, Lova och Tova. Gissa om Rambo njuter av all uppvaktning!

Sist vill jag tacka Anna Roshamn och brandkåren i Horn. Anna, för att hon larmade oss om att det brann i vår skorsten och de modiga, starka och vänliga brandmännen i Horn, som snabbt var på plats och släckte sotelden. Det var en läskig känsla att se eldslågor och gnistregn flera meter upp mot den mörka himlen. Slutet gott, allting gott! Tack vare brandkårens fina insats, så redde allt ut sig och vi kunde sova gott resten av natten. Heder åt dessa fantastiska män!!

10 Feb 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)