Så rusade tiden iväg igen!

Ja, så rusade tiden iväg igen och med den även slutet på 2015! När man tänker tillbaka, så är det svårt att förstå hur mycket som hann hända under så kort tid! Så många glädjeämnen, några sorgen, men allt sammantaget måste man vara såväl nöjd och glad, men framför allt ödmjukt tacksam för allt gott som kommer oss till del. Naturligtvis för alla vänliga vänner som vistas här så ofta, både stora och små, såväl tvåbenta som fyrbenta, men kanske framför allt för att ha det varmt omkring sig, mat på bordet och tryggheten i att de eventuella smällar som hörs inte är kulspruteeld och granater.

Nyårslöften då? Jo men visst - ett löfte jag ger mig själv varje gång jag öppnar hemsidan för att skriva något, så lovar jag mig själv att inte låta nyhetsflödet sina, att ta mer bilder, förnya fotogalleriet osv. Jag är inte säker på att kunna hålla det löftet ens vid nyår, men jag lovar i alla fall att försöka! Ni kan hjälpa mig genom att komma med kommentarer, förslag och bilder. Det är ju roligast när man får en dialog!

Framtiden då? Jo, Ridskolan börjar 17/1. Befintliga grupper fortsätter som tidigare, en del omflyttningar inom grupperna kommer att ske och om du eller din kompis vill prova hur det är hos oss så ordnar vi förstås plats för det.

Träningarna för Carina Kind kommer att fortsätta var tredje fredagseftermiddag/kväll, med början den 29/1.

Löshoppningarna övriga fredagskvällar fortsätter som tidigare, hör gärna av er i förväg.

I övrigt ligger en ledarskaps/partnerskapsträning med Lina Ögren-Wessman planerad till 9/1 och en tömkörningsdag med Eva Wallin senare i januari. På så sätt kommer vårterminen att löpa på som tidigare med olika aktiviteter som annonseras på hemsidans startsida, men även på FB-sidan "Stall Råshult".

Ponniena i lösdriften har fått "tillökning"!! Islandshästen Eldey har kommit till oss, jättesöt med sin härliga ljusa man och svans och med sin pigga uppsyn. Eldey skapade snabbt ordning och reda i gruppen, så numera kan alla få komma åt att äta - inte bara Storm och Faxen. Melita och Evita Nestor är lyckliga ägare till Eldey.

Ännu en häst har kommit till oss i stället för Nabori, som åkt hem till sig igen efter husses och mattes välförtjänta semester. Nabbe trivdes bra med oss och vi med honom, han hann faktiskt få en liten fan club redan på de få veckorna han var här. Säkert kommer även Tequila, med sin ovanliga "prickigpäls" och sitt trevliga humör, inom kort att få många beudrare. Såväl Tequila som matte Helena hälsas också hjärtligt välkomna!

Den minnesgoda Råshultaren kommer förstås ihåg vår förra Tequila, svettfuxfärgad ponny med Kajsa i sadeln, men det här är en helt ny upplaga!

Nu hoppas jag bara att ni alla ska få ett riktigt bra 2016 och att vi får tillfälle att ses och "hästa" ihop!

Kram Anne, Sven och Magda

 

2 Jan 2016