Nu är vi igång igen!

Efter att ha förlorat kontakten med omvärlden under några veckor, så är nu denna sida igång igen. Det visade sig att varken CIA eler NordKorea hade haft sina fingrar med i spelet. I stället var det en kraschad epostadress i höstas som hade skulden för att en faktura aldrig kom fram. Nu är allt i ordning igen och jag hoppas att vi fortlöpande kan hålla er informerade om vad som händer här i Råshult.

Höstterminen avslutades med en fin julshow, signerad det nya RUS. Showen bjöd på såväl skönsång av Lucia med följe, maskeradhoppning med motorcykelförare, riddare, liten vit kanin, snöboll, indian, cowboy och sagoprinsessan Rapunzel. Nytt inslag för året var en liten teaterscen, signerad RUS. Bravo, tjejer! Årets häst blev Nicke. Showen avslutades på sedvanligt vis med en lång juldans med beridna tomtar. Nu är det bara knappt ett år till nästa julshow!

Träningarna för Carina Kind startade redan den andra dagen på det nya året. Trots ett besvärligt väderläge, så fulltecknades dagen snabbt. Fortsättningsvis så kommer vi att sikta på var tredje fredag, dvs den 23/1 nästa gång. Inspirerande träning att följa såväl till häst som från "läktarplats"!

Nu närmar sig tjugondag Knut och med det kommer också juldekorationerna i stall och ridhus att åka ut. Om någon känner sig inspirerad att "dansa ut" granriset, så hör gärna av er. Ju fler vi är desto snabbare går det och då får vi mer fikatid!

Lektionerna kommer att börja igen söndagen den 18/1. Just nu befinner sig Magda i Holland på semester. Gissa om hon kommer att vara laddad vid kursstarten! Om det är någon av er som vill ändra tid eller så inför vårterminen, så hör gärna av er! Om vi inget hör fortsätter det som vanligt!

Nu vill jag bara önska er alla en riktigt god fortsättning på 2015!

 

8 Jan 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)