Nu är ridskolan igång igen!

Ridskolan fick en rivstart med vintervädret! Fantastiskt att alla kunde komma både på söndagen och måndagen, trots snö, kyla och blåst! När jag slutade mitt arbete inom Landstinget för tre år sedan, så undrade några av mina kamrater om det inte skulle bli tyst och ensamt så långt ute på landet. Igår räknade jag till 24 personer, en helt vanlig dag med riktigt uselt väglag. Det är så roligt....!

De yngsta ryttarna hade teori idag. Så fina tjejer! De deltog med liv och lust i lektionen, kom med egna inpass och frågor, ingen skolleda här inte! De äldre ungdomarna valde att tappert trotsa minusgraderna och tack vare underbara Magda, så flöt kvällen utan förseningar. 

Ni kommer att få se mycket av Magda i Råshult framöver. Hon kommer att avlasta oss på olika sätt och det känns riktigt roligt, stimulerande och rent av lite bortskämt att få ta del av Magdas tid och kunskap!

Hästarna klarar kylan fint. Även så ponnierna i lösdriften. De burrar upp pälsen och lagrar den varma luften från kroppsvärmen så att de ser ut som små runda termosar. Det ser riktigt mysigt ut. Tänk om vi kunde göra på sammna sätt!

Hoppas att ni och vi får en fin fortsättning på veckan. Vi ses!

Anne

13 Jan 2014