Novemberlovet i antågande!

Almanackan är väldigt tydlig med att november kommer efter oktober! Denna oktober har ju varit osannolikt varm och fuktig och medan ni andra plockar kantareller i skogen, så plockar vi svamp i stallväggen! Nja, det är egentligen inget roligt alls -vi har fåtte ett svampangrepp kring vattenposten i stallet. Angripet virke är borttaget, nu vidtar luftning, pensling med boracol och vidare luftning. Vatten kan fortfarande tas ur kranen via en slang som ovillkorligen måste stoppas ner i avloppsröret efter varje användning. Största möjliga torka anbefalles!! De som vet, hoppas jag!, säger att det är lugnt.

Lina har haft en riktigt lyckad kurs om ledarskap och partnerskap. Kursen varade i två dagar med 14 dagars mellanrum. Flera nya, trevliga bekantskaper gjordes i Råshult och deltagarna verkade vara mer än nöjda! Vi hoppas på en fortsättning!

En tradition som vi också hoppas fortsätter är dressyrträningen för Carina Kind. I höst har så många som 14 ekipage per tillfälle deltagit och det finns plats för fler. Vi försöker hålla 3-veckors intervall och undervisningen anpassas efter förkunskaper hos häst och ryttare. Man rider enskilt eller tillsammans med en annan ryttare.

En annan Carina dyker upp nästa helg, Carina Branderup som lär ut akademisk ridkonst. Mer om detta senare.

Kolla absolut in hemsidans sidokolumn där ni kan ta del av vad som är på gång. Förutom dagridläger och en RUSkig spökkväll så går det förstås bra att boka in egna ridtillfällen. När det gäller dagridlägren så fick vi frågan från en mamma som ville delta tillsammans med sin dotter. Men javisst! Varför inte? Här blir ju ändå alla vuxna fjortisar igen!!! 

21 Oct 2014