Julshow!

Så har då julshowen 2013 gått av stapeln! Det blev en riktigt trevlig tillställning med liten Lucia till häst (eller var det en liten isbjörnsunge som Lucia red på?) Den specialkomponerade Luciasången värmde varje Råshultshjärta.

I maskeradhoppningen deltog såväl ballerinälvprinsessfjäril, häxa och träsktroll, piga och cowboy, Malin Bayard och en partypingla. Som tur var fanns det olika kategorier för alla, annars hade det blivit omöjligt för juryn att välja bästa utstyrsel.

Lille, fine Brisco blev utsedd till "Årets Häst". Det var en välförtjänt utmärkelse för en ponny som vunnit det mesta som går att vinna i svenskt russtrav och som nu, snart 26 år ung, fortfarande pigg och vänlig, tjänstgör på ridskolan.         Heja Brisco!

Maria Carlsson vann  en ridlektion genom bästa motiveringen i sitt förslag till Årets Häst - en rörande kärleksförklaring till en gammal kämpe, nämligen Hubbe!

Ulrika Uhre på Caruso och Alice Olovsson på Bright Knight presenterade en stilfull "pas de deux" till tonerna av Fantomen på Operan. Så fint att man rös.....

Så avslutades showen med att ridhuset fylldes av tomtar till häst i en härlig långdans, från den store Blizzard i täten och ner till den lille Rambo, som fick pinna på ordentligt för att hinna ifatt. Nu är verkligen juletiden här! Det är en mäktig syn med alla dessa hästar i god ordning och till glad musik.

Vi vill verkligen tacka alla som deltagit på olika sätt för en jättefin termin, en jättefin dag och för all uppvaktning. Ni ska veta att ni verkligen förgyller våra liv genom att vistas hos oss och våra hästar. Nu ser vi fram emot att ni får tid att vara i stallet på lovet också!

Anne och Sven

 

 

 

 

14 Dec 2013