Morgonstund med guld i mund,Grabbar på G, hialös, huvudlös hoppning

Vana ryttare vet att bästa tiden för ridning är på morgonen! GunBritt på Pebbles och Yvonne på Gunde får extra energi lite morgonfika vid köksbordet i Råshult. 

Det tycks som om grabbarna nu är på G! Två grabbar har kommit för lektion denna vecka, varav en, Danne, fastnade på bild. Hoppas att det kan bli en fortsättning! Heja Magda, som instruerar!

AnnaMis pappa är också på G! Han plockar småsten som kommer upp efter harvningen på ridbanan. Det är ett lovvärt initiativ, som sparar blåmärken på avfallna ryttare och "sten i skon" på hästarna!

Och så var det åter hoppträning för Viktoria på lördagen! Sju ekipeage deltog, Alice på Nicke, Simon på Toscana, AnnaMi på Blizzard, Simon igen på Tigerlilja, Rebecka på Kickan, Magda på Caruso och Helen på Laiker. Tyvärr tog batteriet i kameran slut när de två sista ekipagen red, men de får komma med en annan gång. Somliga språng blev kalasfina, men ibland var fotografen inte så fokuserad så en del huvuden höggs av! Nåväl shit happens! Nyfikna åskådare är i alla fall Pebbles och Adonis!

   

9 Apr 2014