Förlorade skor, Bettys nya kärlek och Glad Påsk!

Nu när det börjar bli varmt och skönt, så blir det allt fler möjligheter att rida ut, även under lektionstid. Våra mindre ryttare medverkar till att de vuxna får lite extra kondition genom att följa med ut på tur i skogen. Inte nog med att det ger extra kondition - det utgår ingen gymavgift för träningen! Förra måndagen red barnen så fort i galopp att morbror Johan tappade skorna i sin iver att hänga med!

Johan blev sedan fast i tre dagar och hjälpte till med allt möjligt. STORT TACK för det! En som särskilt uppskattade Johans närvaro var förstås lilla Betty. Jag tror minsann att kärleken var ömsesidig!

Under helgen var det ju RUS´ vårhoppning. Alice lade ju ut bilder därifrån i föregående inlägg. Det var första gången som det nyvalda RUS arrangerade och alla vi som var där kunde konstatera att de gjorde det bra! Bra jobbat,  tjejer!

Nu är det påsklov i Råshult! Torsdagen - Blåkulledagen - vimlade det av påskkäringar runt husen! En del till fots, andra per traktor.

Utöver påskkäringbesök, så hade vi också besök av Kerstin och Gisela från Stockholm. Efter två pass, ett i ridhuset och ett runt Togöl, så hade Gunde och Nicke fångat deras hjärtan. Vi hoppas att vi får träffa er igen!

Närmast på agendan står dressyrträning för Carina Kind på annandagen. Välkomna!

18 Apr 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)