Eld och hööööjdhoppning samt vindkraftsoro

Sommaren närmar sig med stormsteg och i lördags var det åter dags för ytterligare casting och eldträning inför sommarens show. Nu är det bestämt att de tre russen Fia, Maja och Brisco ska satsa på att medverka tillsammans med Kajsa, Hanna och Amba. Ytterligare en ryttare kommer att ingå i gruppen. Tjejerna red jättefint när de visade upp sig för Lina och nu ska vi bara träna in själva numret! Tyvärr fick jag ingen bild på den här delen av dagen, men var säker på att det blir fler bilder allteftersom! 

Tjejerna som var här för första gången, Alva och Emma fick prova Caruso och Gunde för första gången och jag är säker på att det kommer att gå bra! Vid eldträningen ersatte Maria Rebecka på Kickan,  så nu har vi kanske en reserv där också..., eller.....? Jumjum var här för första gången, men verkade inte tycka att det var någon big deal! Över huvud taget så är inte hästarna särskilt imponerade av elden - vi får se om det blir annorlunda när det blir mer "skarpt läge".

/img-2941.jpg     

Samma dag var det hoppträning igen för Viktoria! Först verkade det bli svårt att få ihop erforderliga 5 ekipage. Alla har mycket att göra, men till slut så blev det fullt med råge! Vissa ekipage har svårt att beräkna hur högt de ska hoppa......

 

25 Mar 2014